ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ

Σοφία Τσολάκη Λογοθεραπεία Αριδαία πέλλας τμήμα Ιωάννινα τμήμα Λογοθεραπείας στο πρώην ΑΤΕΙ Ηπείρου

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑΣ

Φοίτησα στο τμήμα Λογοθεραπείας στο πρώην ΑΤΕΙ Ηπείρου το 2015-2020. Έπειτα από την βασική 4ετή εκπαίδευση, φοίτησα για ακόμη έναν χρόνο στο τμήμα και είμαι από τους πρώτους κατόχους του αναβαθμισμένου πτυχίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Παράλληλα με τις σπουδές μου, έκανα κατ’ οίκον θεραπείες λογοθεραπείας. Όταν αποφοίτησα, σχεδόν αμέσως ξεκίνησα να εργάζομαι σε ένα μεγάλο κέντρο λογοθεραπείας και έπειτα από ένα χρόνο άνοιξα την δική μου επιχείρηση. Έχω παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια και έχω πολλές πιστοποιήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Δουλεύω κυρίως με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Τα παιδιά που έχω αναλάβει ξεπερνούν τα 70 μέσα στα τόσο λίγα χρόνια που βρίσκομαι στην αγορά εργασίας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τα σεμινάρια τα οποία έχω παρακολουθήσει αφορούν περισσότερο τον αυτισμό, τις αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές και γενικώς την ενδυνάμωση των στοματοπροσωπικών δομών. Η λογοθεραπεία είναι ένας σύγχρονος κλάδος που ολοένα και εξελίσσεται και αυτό σημαίνει πως η μελέτη και η εκπαίδευση μου δεν σταματούν εδώ. 

Έχω παρακολουθήσει και αρκετές ημερίδες, είμαι γνώστης πρώτων βοηθειών και ενημερώνομαι συνεχώς και μόνη μου μέσα από επιστημονικά άρθρα και βιβλία που αναφέρουν και σύγχρονες έρευνες. Πολλά από τα επόμενα σεμινάρια έχουν ήδη δρομολογηθεί και αφορούν όλες τις υπηρεσίες που αναλαμβάνω στον χώρο μου.

Μέσα από τα άρθρα της ιστοσελίδας μου θα ενημερώνεστε και εσείς σχετικά, ενώ στην φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να μου ζητήσετε και να γράψω ένα άρθρο το οποίο σας αφορά και θέλετε να ενημερωθείτε.

Παιδιά
0 +
Σεμινάρια
0
Ώρες Θεραπείας
0 +
Scroll to Top